2020. május 30., szombat

Újszerű!!! Harmadáron!!! Rowi 200/20/1 Hamuporszívó hamu porszívó kandalló kályha hamuszívó 800 W - Jelenlegi ára: 21 50


A licit tárgya: hamuporszívó
 
 
Újszerű!!!
Féláron!!! akciós ára 199. 90 Euro volt!!! KATT IDE!
Kiválóan alkalmazható kerti grillezés esetén is!!!
Édesapám hagyatékából maradt, sajnos módja már nemigazán volt használni. Nekünk gázkazán fűtésünk van, ezért nincs rá szükségünk.  
Ausztriában vásároltam neki pár éve karácsonyra. Minden évben tavasszal újrafesthettem a szobákat, ahol kályhával, és kandallóval fűtött, mert szürkék lettek a falak a sok hamuzástól. Ezt megunva vettem neki ezt a hamuporszívót.
A Rowi 800/20/1 hamuporszívóval a hamut a lehető legegyszerűbben és legkevesebb kosz okozásával lehet eltávolítani, filterének köszönhetően tisztán tartja a levegőt. A finom hamuszemcséket a szűrőbetét felfogja (néha ki kell venni, és kirázni, kifújatni), a többi a 20!!! literes tartály alján landol. A telítettségjelző mutatja, hogy mikor kell üríteni.
Nem csak hamut, hanem fűrészport, homokot és más apró szemcséjű szemetet is fel lehet vele szívni.
Jellemzői:
Légszűrő filter
Használata könnyű és higiénikus
Egyszerűen tisztítható
Ergonomikus fogantyú
Fém erősítésű szívó tömlő
Alumínium szívócső
Gyors rögzítők
Műszaki paraméterek:
Teljesítmény: 800 W
Hálózati feszültség: 230 V, 50 Hz
Szívótömlő átmérő: 3, 8 cm
Szívótömlő hossz: 100 cm
Tárolókapacitás: 20 l
Mérete: Hosszúság: 33 cm Szélesség: 32, 8 cm Magasság: 45 cm
Súly: 3, 25 kg
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: egy új Jacques Lemans golf karóra, egy KTM elektromos bicikli, Zepter Bioptron lámpa, Hohner gombos tangóharmónika, nagy tengeri korallok csiga kagyló és kőzet, kutya- macskafekhely, egy robusztus álló fafogas, Heller Turbo légkeveréses hősugárzó konvektor, utazó bőrönd, egy L-es autóponyva és egy másik Van vagy SUV autóra, mely vastag, jégeső ellen is véd, elektromos ágymelegítő takaró paplan, autóba poroltó készülék, Apas Vital fordított ozmózisú vízszűrő víztisztító gép, hagyományos higanyos hőmérő, egy pár 51 cm-es ablaktörlő lapát, festmény, 3 db-os operett CD, egy retro fa sebességváltó gomb, ipari forgóvillás kerekek, ipari mágnesek, autóba való poroltó, asztali gérvágó, egy ipari 530 W-os 400-as csőventillátor (S&P Vent-400), autóba univerzális térelválasztó kutyarács, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Bosch 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, Black&Decker 400 W-os elektromos sövénynyíró, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!  
 
 
Van sok más termékem, érdemes egy percet szentelni rájuk. Ide kattintva megtekinthető!
 
 
 
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 08:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése