2020. május 31., vasárnap

TULA mokkabarna valódi bőr, klasszikus fazonú, elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

TULA mokkabarna valódi bőr, klasszikus fazonú, elegáns táska
Jó minőségű, vastag, jótartású valódi bőrből készült elegáns táska. Szép, klasszikus fazonú, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló darab. Szépsége a finoman strukturált valódi bőr szépségében, s az egyszerű vonalvezetésű fazon tökéletes harmóniájában rejlik. Mokkabarna... meleg teltbarna... illatos feketekávé egy csepp tejszínnel... csokoládé egy csepp tejjel. A táskán levő fémkiegészítők króm színűek.
Viszonylag sokat használt, de még mindig nagyon mutatós darab. Semmilyen sérülés sem látszik rajta, csupán csak az általános használatból eredő kevésbé látványos "nyomok": a jobban igénybe vett részeken a bőr picit mattabb, néhol enyhe kopás, itt-ott halvány karc, de összességében még mindig nagyon jó állapotú.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire szükség lehet. Egyterű belsejében egy nagyméretű cipzáros, s két valamivel kisebb nyitott zseb is kialakításra került.
Kézi táska, de a rákapcsolható vállpánt segítségével vállon is hordható. A bélése színben megegyező erős, ugyanakkor finom tapintású selyemfényű textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:         32 cm.
Magassága:        20 cm.
Mélysége:           13 cm.
Fülhosszúság:     30 cm (a "fémkarika" tetejétől mérve; kézi táska); 85 cm (válltáska).


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-01 04:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése