2022. október 22., szombat

RedLine Kapszula Férfiaknak 60db - Jelenlegi ára: 10 890 Ft


Márka:
RedLine
Szállítási idő:
2-4 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
2-4 munkanap
Wsfind Kategória:
2268
Egy kapszula, mely segíthet az esetlegesen felmerülő potenciazavarok csökkenésében. Nem eseménytabletta, amit az aktus előtt kell használni, hanem kúraszerűen, hosszútávon alkalmazandó készítmény.
RedLine Kapszula Férfiaknak 60db
A RedLine növényi kivonatokat tartalmazó, étrend-kiegészítő kapszula férfiak számára, mely speciális gyógynövények keverékéből áll össze. Az összetevőknek köszönhetően segíthet a korai magömlés szervi okainak csökkentésében és a stressz által kiváltott problémák csökkentésében is.
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 10 890 Ft
Az aukció vége: 2022-10-23 02:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése