2022. július 28., csütörtök

Apple Lightning - USB kamera adapter iPhone iPad iPod készülékekhez MD821ZM/A - Jelenlegi ára: 19 030 Ft

 Apple Lightningről USB-re átalakító kamera átalakító (Lightningről USB-re átalakító kamera csatlakozó)
Fényképek és videók egészen egszerű importálása a kameráról az iPadre
A fényképek az iPad gyönyörű kijelzőjén tekinthetők meg
Standard fényképformátum támogatás
A Lightningről USB-re átalakító kamera csatlakozóval rendkívül egyszerűen lehet fényképeket és videókat a digitális kameráról a Retina kijelzővel rendelkező iPad-ra vagy iPad minire tölteni, így azokat a ragyogó kijelzőn nézheti meg közösen családjával és barátaival.
Miután behelyezte az SD kártyát a kártyaolvasóba, az iPad automatikusan megnyitja a fényképek alkalmazását és kiválaszthatja, hogy mely fotókat és videókat szeretné importálni és albumokba rendezni. Az iPad számítógéppel vagy Mac-kel történő szinkronizálásakor az iPaden található fényképek és a videók a számítógép archívumába kerülnek.
A Lightningről USB-re átalakító kamera csatlakozó standard fényképformátumokat támogat, beleértve a JPEG és RAW formátumokat, valamint SD és HD videóformátumokat, beleértve a H. 264 és MPEG-4 formátumokat.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? Alkalmas Apple Modell: iPad 4, iPad mini, iPad mini Retina (2013), iPad mini 3, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro ? Alkalmas a következő Apple készüléktípusokhoz: iPad ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Csatlakozó típus: Apple Dock, USB ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): Apple Dock dugó Lightning ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 2. 0 alj, A típus ? Dugó kivitel: Egyenes ? Kábel kivitel: Átalakító ? Kábelhossz: 0. 10 m ? Kábeltípus: Audiokábel, Videókábel ? Szín: Fehér ? Vezeték alkalmazás: Apple iPad/iPhone/iPod
Szállítás tartalma:
Apple Lightningről USB-re átalakító kamera átalakító (Lightningről USB-re átalakító kamera csatlakozó)
Figyelem:
Alkalmas: iPad 4. generációhoz, iPad minihez
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #155718


Jelenlegi ára: 19 030 Ft
Az aukció vége: 2022-07-29 03:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése