2021. november 24., szerda

BEPER automatikus cipőfedél-adagoló mechanizmussal + 100 cipőfedél - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

BEPER SRL C206UTI001 automatikus cipőfedél-adagoló készlet mechanizmussal + 100 cipőfedél , eldobható, egy méretben,
Új termék, gyári dobozában eladó.
Rtsz: kd63
Eredeti kiskereskedelmi ára: 14990 Ft
Allinshop eladási ár: 10. 990 Ft
Termékről: (fordított szöveg)
A BEPER A LEGJOBBAT AJÁNLJA NEKED: A Beper automata cipőfedél-adagolót a felületi higiénia szem előtt tartásával tervezték, és nagyobb mozgásbiztonságot biztosítanak még frissen mosott padlók esetén is. Ideális bárhol, otthon vagy az irodában is.
TÖBB CÉL: A forgalmazó minden típusú lábbelivel dolgozik, biztosítva még a sarkú cipőt viselő nőknek is a derűt, hogy nedves felületen tudnak mozogni. Praktikus használni anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy folyamatosan változtatnia kell a cipő típusát.
HASZNÁLATI GYAKORLAT: A mechanikus működésnek köszönhetően elegendő a lábat behelyezni a gép belsejébe, hogy a cipőt automatikusan egy zacskóval beburkolják. Ez segíteni fog bennünket abban, hogy a szobákat olyan tisztán tartsuk, amilyeneket éppen mostak, és nagyobb biztonságot nyújtanak a gyermekek számára is, akik a felszínen játszhatnak.
TERVEZÉS ÉS STÍLUS: Az adagoló ABS-ből készül, hogy garantálja annak ellenálló képességét a lábbeli szerkezetének bármilyen ütközése ellen. A lineáris és monokróm kivitel minimalista megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely bármilyen otthoni és beltéri környezethez megfelelő. CIPŐBURKOLÓK: A Beper adagolóban 100 darab egyforma cipőhuzat található, vízálló anyagból, rugalmasan a bokánál. Az első vásárlástól kezdve a Beper azt akarja, hogy a praktikum ötvözésével tapasztalja meg a mozgás szabadságát.
MINŐSÉGI TERVEZÉS Az ABS-ből készült szilárd szerkezet teszi a Beper elosztókészítményt ellenállóvá a cipő bármilyen ütközéséhez a szerkezet falához. A Beper garantálja a tökéletes minőséget irodában, otthonban, üzletben vagy bárhol, ahol eldobható cipőhuzatok forgalmazójára van szüksége.
AUTOMATIKA ELEKTROMOSSÁG NÉLKÜL Az automatának mechanikus működése lehetővé teszi számunkra az időmegtakarítást, mivel egyetlen mozdulattal garantálja a szabad mozgás lehetőségét a különböző környezetekben. A mechanizmus aktiválása egy mechanikus rugón keresztül történik, a lábat középre helyezve és lenyomva automatikusan kioldódik egy táska, amely beburkolja a cipőt.

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-24 16:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése