2020. október 29., csütörtök

Plüss baba virág 30 cm es szárral. utánvéttel is szállítók! 20/zs - Jelenlegi ára: 890 Ft


Saját családom és családtagjaim álltal használt termékeket árulom! A vaterázás számomra hobby nem vagyok már kereskedő.
A babák és játékok gyüjteményem részeit képezik amiből időnként eladok vagy veszek hozzá!
MAGÁNSZEMÉLYKÉNT árulom álltalam , ill gyermekeim , barátaim által használt és megunt dolgait.
Minden termék használt , használat előtt tisztítani kell-használat jelei apróbb kopások használati karcok előfordulhatnak
Jó állapotú hibátlan babavirág plüss bevonatos szára hajlítható drótból van amelyen plüss bevonat és egy 15 cm átmérőjű mosolygós virág található.  
Minden kép az adott termékről készült, a képek kinagyíthatók figyelmesen nézzd meg . UTÁNVÉTTEL IS SZÁLLÍTOK -/ezer ft áruáték alatt nincsen utánvét/-NEM KELL ELŐRE UTALNOD HA NEM SZERETNÉL----DE HA A CSOMAGOT NEM VESZED ÁT ----AZONNAL KÖNYÖRTELENÜL NEGATÍVOT ADOK , ÉS TILTÓLISTÁRA TESZLEK.... ÖRÖKRE!!!!! ! ÉS NEM ÉRDEKEL A BOSSZÚ NEGATÍV -CSAK AKKOR VEDD MEG HA VAN RÁ PÉNZED NAGYON MEGKÉRLEK!
Az álltalam eladott termékekre 14 nap viszzavételi garanciát adok----ha elégedettlen vagy a termékkel---de a visszaküldés költségét neked kell fizetni.
HA webox, foxpost, MPL automatába kéred , vagy postapontra , ill postámaradó , vagy postacsomag  és az értesítés ellenére nem mész érte -és visszaküldik emiatt én a csomagot nem tudom visszavenni"címzett nem kereste"jogcímen-ill emiatt kártérítésre jogos igényt nem formálhatsz.
AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT NEM SZÁLLÍTOK ! AMENNYIBEN  10 NAPON BELÜL NEM FIZETSZ ELÁLLOK AZ ELADÁSTÓL -NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT!
Amennyiben licitálsz, vagy fix áron vásárolsz elfogadod a szállítási és fizetési feltételeket.
 

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 19:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése