2020. július 31., péntek

STANDARD 4255 - SZUPER 42 - Ritka elektroncsöves régi rádió 1942-ből - VIDEÓ A MŰKÖDÉSRŐL!!! - Jelenlegi ára: 26 000 Ft


Videó a készülék működéséről:   https: //youtu. be/jMzk7DsAGVs
A terméket az első licitig máshol is hirdetem, viszont az első érvényes licit után természetesen már csak itt lesz elérhető a készülék!
Eladó egy STANDARD 4255 - "SZUPER 42" típusú, igen ritka elektroncsöves rádió, a képeken és a videón látható szép állapotban.
Az impozáns, telt hangviasszadás mellett gyönyörű, erős élénkzöld színnel működő,   újszerű állapotú EM4-es varázsszemmel, és egy eredeti dombornyomott Standard kezelőgombbal is büszkélkedhet a rádió, ezek ritka kincsek, igazi kuriózumok!
Kiváló állapotú az eredeti skálaüveg is, és szép állapotúak a kezelőgombok.
A rádió kávája asztalos által fel lett újítva, de úgy, hogy megőrződjön kordokumentum gyanánt az egykori tulajdonos monogramja.
Annak idején  - a rádióbeszolgáltatások idején -  ez bevett gyakorlat volt, hogy a tulajdonos markáns egyértelműséggel megjelölte a készülékét, hogy később ebből ne legyen vita.
A rádió hátlapja sajnos hiányzik, de az eredeti fém fenéklemez szerencsére megmaradt, és a szinte mindig hiányzó két eredeti árnyékolóserleg is túlélte a történelem viharait, szép állapotban teszik a dolgukat a készülék belsejében.
Az elmúlt évtizedek alatt pár elromlott alkatrészt kicseréltek a rádióban újabbakra, ennek is köszönhető, hogy a készülékkel a videón látható módon erőteljes, tiszta hangon foghatóak a magyar adások mellett a távoli rádióadók is.
Videó a készülék működéséről:   https: //youtu. be/jMzk7DsAGVs
A rádiót tesztelve a következő tapasztalataim voltak:
Hosszú- és középhullámon szépen működik, nagy hangerővel, telt hangon jönnek a magyar mellett a külföldi adók is, rövidhullámon  - bár van némi életjel - de nem működik, így a rádiót hibás termékként hirdetem.
Nyilván egy hosszabb antennával, éjszakai időpontban még jobb eredményeket lehetett volna elérni,
de egy közel 80 éves rádiótól úgy érzem, ez is nagyon komoly teljesítmény.
Minden egyéb információ a videón és a képeken, kérem ezek kinagyítását és alapos tanulmányozását! Az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok.
Videó a készülék működéséről:   https: //youtu. be/jMzk7DsAGVs
A terméket az első licitig máshol is hirdetem, viszont az első érvényes licit után természetesen már csak itt lesz elérhető a készülék!
Minden egyéb információ  a videón és a képeken, kérem ezek kinagyítását, és alapos tanulmányozását! Az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok.
Mivel a rádió egy közel  80 éves, elektroncsöves készülék, így értelemszerűen a 80 évvel ezelőtti érintésvédelmi szabályok szerint gyártották, továbbá magas anódfeszültségek is előfordulnak, így - koránál fogva -a használatbavétel előtt mindenképp szükséges szakemberrel átvizsgáltatni és egyeztetni, hogy egy ilyen korú és jellegű készülék üzemeltetése során mik az alapvető életvédelmi, érintésvédelmi,   biztonságtechnikai és tűzvédelmi szempontok, amikre okvetlenül figyelni kell!!! ( Pl. biztonsági leválasztó transzformátor használata mindenképp szükséges! )  A Vevő a vásárlás tényével ezt tudomásul veszi, és a fentiek betartásáért minden felelősséget a továbbiakban Ő visel.
Kizárólag személyes átvétel, postázást nem vállalok, budapesti átvételi lehetőség a Belvárosban, egyeztetett időpontban!
Figyelem! Budapesti átvétel esetén a rádió kipróbálására nincs lehetőség, ez csak a Békés megyei átvétel esetén oldható meg!
Magánszemélyként garanciát nem tudok adni, ennek tudatában licitáljon!
A videón és a képeken látható termék kerül értékesítésre, az ott látható állapotban, minőségben!
Kérem licitálás előtt a videó és a fotók alapos tanulmányozását!
Ha bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a licitálás előtt!
Kérem a nyertes licitálót, hogy a Vatera által megadott elérhetőségemen 2 napon belül jelentkezzen és az üzletet egy hét alatt bonyolítsuk le.
Ha ennek nem tud eleget tenni, kérem ne licitáljon, licitet nem törlök!   Köszönöm!


Jelenlegi ára: 26 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 05:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése