2020. április 28., kedd

Hatsan BT65 RB-Elite PCP légpuska, 5.5mm - Jelenlegi ára: 240 000 Ft

A Hatsan BT65 RB Elite a gyártó egyik legsikeresebb, terepre szánt vadászpuskája, melyet mindennel elláttak, hogy dobozból kivéve és összeszerelve azonnal használható és effektív eszközünk legyen vadászatra, céllövészetre.
A puska PCP rendszerű, tehát egy saját légtartályból adagolja magának a lövéshez szükséges sűrített levegőt. Ez a palack a cső alatt található, 255cm3 a kapacitása és kivehető a fegyverből. Töltőnyomása 200-250 bar, PCP pumpával, vagy búvárpalackokkal tudjuk feltölteni.
A puska egy 10 db. -os tárból adagol, melyet egy forgó-tolózárral működtetünk lövésenként ahogyan a puskát újratöltjük manuálisan. A Hatsan gondolt az ilyenkor fellépő lövészi hibákra is, így egy egyszerű rendszerrel meggátolták, hogy a csőbe egyszerre kettő lövedék kerülhessen, így ennél a típusnál a "rátöltés" jelenséggel nem fogunk találkozni.
A BT65-ös elsütőszerkezete rendkívül finoman állítható a gyártó innovációjának, a Quattro Trigger technológiának hála. Az elsütőbillentyű útja és húzásának erőssége is beállítható, így a nagy távolságú lövések sem jelenthetnek majd problémát a lövésznek.
A puska légtartálya beépített nanométerrel rendelkezik, melyen mindig ellenőrizhetjük a töltőnyomást. Fontos odafigyelni, hogy a nyomás ne kerüljön a pirossal jelzett tartomány alá, mert ilyenkor a fegyver ereje drasztikusan csökken, és megtölteni, felpumpálni is jóval nehezebb lesz.
Tusa teljesen testreszabható a lövészek adottságai, igényei szerint. Az M24-es mesterlövész puskához hasonlóan állítható a tus hossza, és a pofadék magassága is, így a kiemelkedően igényes nyílt irányzékok mellett tökéletesen használható távcsővel is a BT65-ös, mely szintén tartozéka az Elite szettnek.
Már-már a gyártó védjegyének számít, hogy a felső szereléksínekre 22mm-es katonai, és 11mm-es léglövész kiegészítők egyaránt felerősíthetőek. A korai PCP légpuskák nagy problémája volt az ütődés esetén történő eresztés, szivárgás a palackból, melyet a Hatsan olyannyira megerősített és tömített, hogy itt ez egyszerűen nem fog előfordulni, mégha el is ejtenénk a fegyvert.
Terepre szánt puska lévén a BT65-öst ellátták elöl és hátul is szíjakasztókkal, hiszen további tartozék a puskához egy kényelmes, szivaccsal bélelt állítható hordszíj, mely nagy segítségünkre lesz, ha nagyobb távolságot kellene megtennünk gyalog a fegyverrel.
Az Elite szetthez továbbá tartozék egy lengőkapcsolóval ellátott taktikai lámpa is, melynek kapcsolóját tetszés szerint kivezethetjük bármelyik oldalra, így az ujjunk egyetlen mozdulatával tudjuk ki-be kapcsolni. A puska előagyán két tártartó helyet is találunk, melybe elhelyezhetjük a plsuz két tartalék tárat, így az újratöltés iszonyúan gyors folyamat lehet szükség esetén.
A puska egy ellenálló polimer-kofferban érkezik, melyben a szállítása is tökéletesne megoldható, továbbá minden kiegészítője elfér mellette, így bátran elmondható, hogy ehhez a szetthez már csak pár doboz jó minőségű JSB lövedékre van szükség, és kezdődhet is a vadászat, céllövészet!
- Kaliber: 5. 5
- Anyag: Katonai polimer, Acél, réz
- Működés: PCP
- Tartály kapacitás: 255 cm3
- Tartály nyomás: 200-250 bar
- Töltőnyomás: 250 bar
- Tár: 3 db.
- Tárkapacitás: 10 db. 5. 5
- Súly: 4230 g
- Hossz: 1080 mm
- Csőhossz: 585 mm
- Cső: Huzagolt, fojtással ellátott
- Nyílt fénygyűjtő optikás irányzékok
- 3-12x44 AOE céltávcső
- Szálkereszt megvilágítás
- Parallax állítás
- Taktikai lámpa lengőkapcsolóval
- Fegyverszíj
- Bipod
- 4 oldalon 22 mm-es szereléksínek
- UNF menet hangtompítónak
- Polimer fegyverkoffer
- Állítható tus és pofadék

Jelenlegi ára: 240 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-29 02:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése