2019. szeptember 25., szerda

Jysk hibátlan állapotú számítógép asztal gurulós lábbal - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Személyes átvétel Tatabányán lehetséges.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban.
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett.
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: Amint lehet írok e-mailt minden fontos infóról, erre kérlek mihamarabb válaszolj. Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást. Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt.
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, e-mailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-10-15 11:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése