2018. január 30., kedd

Stylies Carina nedvesítőbetétes párásító - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

ELADÓ a képen látható Stylies Carina nedvesítőbetétes párásító 1 db Stadler Form Oskar típusú szűrővel.
A készülék kitűnő állapotú, a kék színű LED lámpáját egy papírlappal kitakartam, hogy a fénye éjszaka se legyen zavaró, de ez igény esetén 20 másodperc alatt eltávolítható a készülékből. : -)
Olcsó, jól funkcionáló párásító készülék teljes kompatibilitással a Stadler Form Oskar betéttel és ezüst ionos kockával.
Tulajdonságok:
A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével. Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.
Higiénia
A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.
Ionic Silver Cube ezüst tégla
Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.                       
Nedvesítő betétes hidegpárásító
Antibakteriális nedvesítő betét
ISC™ ionos ezüstkocka
Energiatakarékos
Csendes működés
Állapotjelző fény
3, 5 literes tartály


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-02-20 16:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése