2017. december 29., péntek

Platinum 20 seconds profi karceltávolító 1+1 akcióban, ajándék autós porszívóval - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az autónkat sokfajta apró baleset érheti: elég egyszer nem figyelni a bevásárlókocsira vagy a slusszkulcsra, és máris csúnya karcolás éktelenkedik az autón! Az is lehet, hogy más hibájából keletkezik a karcolás, aminek a kijavítása egy vagyonba kerül!
De ennek mostantól vége! A világ egyik legsikeresebb autótisztító rendszere, a Platinum gyártója 3 év kutatás és fejlesztés után előállt a végső megoldással! A Platinum 20 Seconds egy pillanat alatt eltünteti a karcolásokat!
Karceltávolítás rekordidő alatt
Hosszú kutatómunka eredményeképpen büszkén mutatjuk be önöknek a Platinum 20 Seconds-öt! Ezzel a termékkel rekordidő alatt eltüntetheti a karcolásokat, és ehhez semmilyen gépre nincs szüksége. És a legjobb, hogy szaktudás sem kell hozzá, mindenkinek megy!
 
Hogyan működik a Platinum 20sec?
A tökéletes eredményhez nincs szüksége másra, mint mindössze a speciális Platinum szivacsra és a Platinum 20 Seconds krémre. Ezek együtt 20 másodperc alatt eltüntethetik a felületi hibákat. Kopás, karcolás vagy egyéb sérülés sem akadály, a fényezés olyan lesz, mint újkorában! Egyszerűen elképesztő! A Platinum 20 Seconds-höz fogható termék nincs még egy a világon!
Mitől ilyen hatásos a Platinum 20sec?
A lakkozás több rétegből áll, ezt egyetlen karcolás is mélyen felsértheti. Amikor a szivaccsal felvisszük a Platinum 20 Seconds-öt, a lakk molekulái feloldódnak. A Platinum 20 Seconds krém a dörzsölés hatására újra összeköti ezeket a molekulákat, így az autó lakkozása újra sértetlen lesz, a karcolás végleg eltűnik!
DUPLA csomag GRÁTISZ kiegészítőkkel
Rendelje meg már ma a Platinum 20sec karceltávolítót és még egy Platinum 20sec karceltávolítót kap ajándékba! De ez még nem minden! Exkluzív ajánlatunként most még egy minden autóban hasznos és nélkülözhetetlen autós porszívót (12 V) is ajándékozunk Önnek! Ne habozzon, rendelje meg a Platinum 20 sec karceltávolítót, és várja ajándékainkat!
A csomag tartalma:
1 x Platinum 20sec. (100 karcolásra elegendő)
1 x speciális kerek szivacs
1 x Platinum 20sec (100 karcolásra elegendő) GRÁTISZ!
1 x speciális kerek szivacs GRÁTISZ!
1 x 12 V turbó autóporszívó "Dust Away" GRÁTISZ!
1 x Dust Away fugatisztító GRÁTISZ!
1 x Dust Away speciális gumifúvóka GRÁTISZ!


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 08:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése