2017. április 26., szerda

Kaiser Ede: A móri ártatlan - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Kaiser Ede: A móri ártatlan
Alcím: Börtönnapló: harcban az igazságért
Raktári szám: A000673
ISBN: 9789637052804
Kiadás éve: 2009
Kiadó: Jószöveg Műhely Kiadó
Méret: 135*200 mm, 342 oldal
Állapot: papírkötés, jó
"Már elnézést kérek, de hogyhogy ez megtörténhet?! Hogyhogy nincsenek következményei az ügynek?! Hogyhogy nem hullottak fejek?! "
(A móri ügyet végigkövető, Zs. B. olvasói levele az egyik újságban. )
Kaiser Ede, a könyv szerzője az elhíresült, nyolc emberáldozatot követelő móri bankrablás miatt tölti tényleges életfogytiglani büntetését a mai napig - ártatlanul. A valódi tetteseket két évvel ezelőtt elfogták. Egyikük öngyilkos lett a börtönben, a másikukat elítélték.
Kaiser Edéről már a tárgyalása alatt kiderült, hogy ott sem volt Móron, de ezt és egyéb bizonyítékait a bíróság nem vette figyelembe. a börtönnapló tárgyilagosan írja le a büntetőeljárás egyes szakaszait, és megrázóan az utána következő börtönéveket, amit Kaiser - a valódi tettesek elfogásáig - abban a tudatban töltött, hogy élete végéig börtönben marad a móri ügy miatt ártatlanul.
Ez tehát nem egy szokványos bűnügyi történet, amilyet mostanában sokat lehet olvasni. A gondos szerkesztés az egyébként meglepően jó elbeszélőkészséggel megáldott szerző munkáját izgalmas, fordulatos olvasmánnyá tette.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- Győrben, Pápán, Sopronban, Mosonmagyaróváron és Budapesten az I. II. és IX. kerületben - költségmentes, Debrecenbe és Bp. IX. kerületbe csak előreutalással tudom küldeni
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 900 Ft
- átvétel Gls csomagpontokon - előreutalással: 790 Ft, utánvéttel: 935 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvéttel: a mindenkori szlovák postai díjszabás alapján


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 12:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése